Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Катарантус (Барвінок) Хетвейв суміш 20 нас

Чудова, благородна, рясно та тривало квітуча рослина з яскравими та великими квітками різноманітних забарвлень! Низькоросла, однорічна рослина. Формує компактний, добре розгалужений кущ. Висота рослини в саду 25-30 см, у вазонах – 15-20 см, а ширина – 20-25 см. Квіти дуже яскраві, великі, 6-7 см у діаметрі. Насіння на розсаду висівають у лютому-березні. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у квітні-травні. Відстань між рослинами - 20-30 см. Цвітіння рясне і тривале - з червня до осені. Віддає перевагу сонячним і теплим місцям з родючими і пухкими грунтами. Барвінок чудово виглядає в саду, на клумбі, у підвісних та підлогових кашпо, на балконах, лоджіях та верандах.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння інші квіти Катарантус (Барвінок) Хетвейв суміш 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Елітор F1 10 нас : 34,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Катарантус (Барвінок) Хетвейв суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.