Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Біденс Ауреа Золотистий 0,2 г

Напрочуд витончена та яскрава рослина для прикраси саду! Рідкісна в наших садах однорічна рослина, яка заслуговує на увагу садівників і може використовуватися в різних варіантах. Висота 50-60 см, стебла міцні, сильно розгалужені, з початку літа і до пізньої осені вкриті численними яскраво-жовтими суцвіттями-кошинками, діаметром 2-4 см. Рослина холодо- і посухостійка, світлолюбна, невибаглива до умов вирощування на легких, піщаних гпочвах На постійне місце висівають навесні (кінець квітня - початок травня) у лунки по 3-4 насінини. Сходи з'являються через 10-12 днів. Можна вирощувати розсадним способом, причому цвітіння настає в середині червня. Використовують для вирощування на бордюрах, групових посадках, балконних ящиках, а також підвісних кашпо.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння інші квіти Біденс Ауреа Золотистий 0,2 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Хурма 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Коктейль мікроелементів Брексіл Мікс 15 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Біденс Ауреа Золотистий 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити протруйники у Києві, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння чагарників та дерев, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.