Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Титан Містична суміш 10 нас

Прекрасний зовнішній вигляд та тривале цвітіння! Дуже приваблива однорічна рослина. Характеризується раннім терміном цвітіння, компактне, з великими квітками. Гібрид характеризується високою стійкістю до посухи. Рослина висотою 25-30 см, діаметром 15-20 см з темно-зеленим блискучим листям і великими (до 5 см в діаметрі), яскравими квітками. Формує компактний кущик, який вимагає додаткового формування. Рослина невибаглива у вирощуванні, цвіте до заморозків. Насіння проростає дуже швидко і дружно. Вирощують на клумбах та у контейнерах. На зиму рослину можна занести до будинку чи зимового саду та вирощувати як кімнатну.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Титан Містична суміш 10 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Руккола Міні Пікантна 0,5 г : 6,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Титан Містична суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити протруйники у Києві.