Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Симфіандра Повісла 0,01 г

Білі квітки-дзвіночки прикрасять Ваш балкон і альпійську гірку! Багаторічна декоративна рослина з піднятими пагонами, білими дзвіночковими квітками. Висота рослини 40-50 см. Віддає перевагу сонячному місці або півтіні, родючому, помірно вологому або кислому грунту. Цвіте на другий рік. після посіву з кінця червня до жовтня. Використовується на рабатках, у контейнерах та на альпійських гірках. Добре стоїть у зрізанні. Насіння на розсаду висівають провесною.  Сходи за температури 20 градусів з'являються протягом двох тижнів. Насіння світлочутливе. Особливого догляду не потребує Потрібний захист від зимової вогкості.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння інші квіти Симфіандра Повісла 0,01 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння редис Сора 10 г : 60,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фертімікс-Преміум для петуній NPK (12.12.36) + мікроелементи 15 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Симфіандра Повісла 0,01 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.