Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Низькорослий Саншторм суміш 10 нас

Яскрава, рясно квітуча садова та кімнатна рослина з великими, яскравими квітками різноманітних забарвлень! Катарантус (барвінок) - рослина висотою 20-25 см, невибаглива у вирощуванні та догляді. Цей гібрид представлений широким спектром забарвлень. Рослина досить посухостійка, але не переносить відкритих сонячних променів. При вирощуванні з насіння катарантус висівають наприкінці січня - початку лютого в добре дренований грунт. Насіння проростає при температурі +23-25 градусів в затемненому місці. У відкритий грунт висаджують загартовану розсаду на стадії чотирьох справжніх листків. Для рясного цвітіння необхідні регулярні підживлення форфором та калієм. Дуже красиво виглядає у групових посадках на клумбах, як монокультура, так і в комбінації з аліссумом, агератумом та низькорослими декоративними травами.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Низькорослий Саншторм суміш 10 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Астерікс F1 20 нас : 15,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Низькорослий Саншторм суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., високоякісні насіння баклажану зі знижкою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, якісні насіння селери та редьки, купити насіння картоплі та гарбуза.