Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти нігелла Перська Троянда 0,5 г

Витончена рослина, яка прикрасить клумбу і зробить Ваш сад ще красивішим! Однорічна трав'яниста рослина, висотою 35-40 см. Стебла прямостоячі, розгалужені. Цвітіння триває з кінця червня до серпня. Рослина світлолюбна, холодостійка, легко переносить весняні заморозки. Віддає перевагу легким, нейтральним, добре зволоженим грунтам. Насіння у відкритий ґрунт висівають у середині травня. Сходи з'являються через 14-20 днів. Використовують для групових посадок на газонах, клумбах, рабатках та бордюрах. Відмінно виглядає у зрізанні.


Страна происхожденияPL

Ціна на насіння інші квіти нігелла Перська Троянда 0,5 г : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння пряні культури Лаванда Широколиста Французька Пурпурово-Рожева 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти нігелла Перська Троянда 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, купити насіння суниці та гарбуза, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.