Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння примула Гігант Селекту суміш 0,1 г

Великі, яскраві та ароматні квітки цієї примули створять весняний настрій у Вашому саду як тільки зійде сніг! Високодекоративна, багаторічна трав'яниста рослина. Квітки різноманітних забарвлень, до 2,5-3 см в діаметрі, зібрані по 7-10 штук у зонтикоподібні суцвіття на міцних квітконосах. Добре росте і рясно цвіте в напівтінистих місцях, на удобреному і досить зволоженому ґрунті. Легко переносить пересадку навіть під час цвітіння. Використовують для оформлення бордюрів, робітників, альпійських гірок. Прекрасно виглядає в одиночних посадках, групами, а також у вазонах та балконних контейнерах.

Ціна на насіння примула Гігант Селекту суміш 0,1 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Донецький 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння примула Гігант Селекту суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, купити насіння овочів будь-яких видів, ефективний садовий вар для вас, купити насіння капусти всіх видів, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.