Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння портулак Грандифлора Рожевий 0,02 г

Растені, що рясно цвітуть, для створення килимових композицій і групових посадок на газонах! Портулак Грандифлора - однорічна, низькоросла, трав'яниста рослина, висотою до 10 см. Стебла м'ясисті, світло-зелені з червонуватим відтінком. Листочки м'ясисті, дрібні, циліндричної форми. Квітки рожевого кольору, прості або махрові, 3-4 см у діаметрі, розміщуються на верхівках пагонів. Квітки відкриваються у сонячну погоду, одні відцвітають, а на їхньому місці розкриваються нові. Розмножуються насінням розсадним способом. Насіння висівають у лютому-березні в ящики або вазони, у травні розсаду висаджують на балкон або у відкритий ґрунт на відстані 15-20 см. Цвітіння настає через 2,5-3 місяці після появи сходів і продовжується з червня до вересня. Рослина тепло-, засухо-і світлолюбна. Прекрасно підходить для озеленення балконів, килимових посадок та як фон для великих квіткових композицій, а також для переднього плану альпійських гірок та рокаріїв.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння портулак Грандифлора Рожевий 0,02 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Коріанд (Кінза) посівний Бородинський 20 г : 14,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння портулак Грандифлора Рожевий 0,02 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити протруйники у Києві, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, відмінна газонна трава для вас.