Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння портулак Махровий Самоцвіти 0,2 г

Чарівна ґрунтопокривна рослина з яскравими махровими квітками! Однорічна рослина, висотою 10-15 см з стеблами, що стелиться, соковитими і листям. Квітки махрові, великі, діаметром 3-4 см, забарвлення квіток яскраве, різноманітне. Насіння висівають у середині березня, розсаду у відкритий ґрунт висаджують у травні. Цвітіння рясне та тривале – з червня до вересня. Використовують як ґрунтопокривну рослину для альпінаріїв, альпійських гірок, квітників, рабаток та бордюрів.

Ціна на насіння портулак Махровий Самоцвіти 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння бобові горох цукровий Джокер 50 г : 15,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для сурфіній, петуній та пеларгоній (NPK 15.9.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння портулак Махровий Самоцвіти 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, купити насіння овочів будь-яких видів, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.