Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння соняшник декоративний Вечірнє Сонце 1 г

Ця рослина стане розкішною прикрасою та чудовим доповненням до Вашого прекрасного саду! Однорічна трав'яниста рослина висотою 100-150 см, з невеликими квітками червоних та коричневих відтінків. Цвітіння – з липня та до вересня. Світло-, теплолюбна і посухостійка рослина віддає перевагу родючим грунтам. На постійне місце насіння висівають у квітні-травні гніздами по 2-3 насіння на глибину 2-5 см, на відстані 30-40 см. Рослина невибаглива у догляді, відмінно прикрасить сад і створить літній настрій у Вашому квітнику. Відмінно стоїть у зрізанні.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння соняшник декоративний Вечірнє Сонце 1 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння капуста Цвітна Гудмен 20 нас : 20,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Борна Кислота 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння соняшник декоративний Вечірнє Сонце 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити протруйники у Києві.