Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Анжеліка 10 нас

Резне та тривале цвітіння, стійкість до несприятливих погодних умов! Однорічна світлолюбна, холодо- і посухостійка рослина висотою 30-35 см, формує пишні кущики, усипані лійчастими квітками, діаметром 5,5-6,5 см, білого кольору. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Гібрид стійкий до несприятливих погодних умов – швидко відновлює цвітіння після дощу. Розмножується насінням. Посів проводять наприкінці березня – на початку квітня. Сіянці пікірують у ємності діаметром 9 см. У травні рослини висаджують у відкритий ґрунт на відстані 30-40 см. Добре росте на відкритих, сонячних, теплих місцях. Використовують для посадки на клумбах, рабатках, бордюрах, підвісних кашпо, вазонах та балконних ящиках.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Анжеліка 10 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Золотовласка 0,2 г : 5,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Уніврсальне водорозчинне добрива Кеміра Люкс NPK(14:11,4:25)+ мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Анжеліка 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння чагарників та дерев, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, мінеральні добрива за акційною ціною.