Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Фрост суміш 20 нас

Ошатні, великі квітки цієї петунії будуть ефектно виглядати і в саду і на балконі!  Неперевершений гібрид петунії, який характеризується раннім та рясним цвітінням. Рослина формує компактний кущик висотою 25-30 см, з дуже ошатними квітками синього, червоного, вишневого та фіолетового відтінків з білим обідком по краю. Квіти великі, досягають 8-10 см у діаметрі. Цвітіння рясно до самих заморозків. Посів проводять наприкінці лютого – березні. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні вологої землі та накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікірування проводять у фазі двох справжніх листків. Розсаду висаджують на постійне місце після обігу загрози заморозків. Добре реагує на регулярні підживлення. Широко використовують для оформлення клумб, рабаток, балконних ящиків та вазонів. Ідеальна серія для ринкового продажу.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Гібридна Фрост суміш 20 нас : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння пряні культури Базилік Мексиканський Коричний 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Фрост суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.