Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Ультра Зіркова суміш 20 нас

За допомогою цієї петунії Ви зможете створити у себе в саду чудовий, яскравий та довгоквітучий килим! Надійна та перевірена часом великоквіткова серія гібридної петунії. Рослина формує компактний кущик заввишки 35-40 см. Квіти великі, досягають 7-9 см у діаметрі, двоколірні, яскраві, широко відкриті, що створює чудовий зоровий ефект. Рослини однорідні за формою та періодом цвітіння, чудово розростаються в саду та підходять для оформлення великих масивів. Цвітіння рясно до самих заморозків. Посів проводять наприкінці лютого – березні. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні вологої землі та накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікірування проводять у фазі двох справжніх листків. Розсаду висаджують на постійне місце після обігу загрози заморозків. Добре реагує на регулярні підживлення. Широко використовують для оформлення клумб, рабаток, балконних ящиків та вазонів. Ідеальна серія для ринкового продажу.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Гібридна Ультра Зіркова суміш 20 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння огірок Патріот F1 10 нас : 14,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фертімікс-Преміум для петуній NPK (12.12.36) + мікроелементи 15 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Ультра Зіркова суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, доставимо поштою насіння тютюну курильного, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.