Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Глорія суміш 20 нас

Великі, супермахрові квітки, яскраві забарвлення, тривале і рясна цвітіння! Рослина висотою 30-40 см, діаметром куща до 65 див. Цвіте рясно  - З червня по вересень. Квітки густомахрові, 7-10 см у діаметрі, краї пелюсток зубчасті, що надає квіткам додаткову махровість. Забарвлення квіток різноманітне - від бордового і червоного - до ніжно-рожевого і білого. Використовують на клумбах, рабатках, квітниках, а також як гірча культура для прикраси балконів і лоджій. Насіння висівають наприкінці лютого-березні поверхово, зверху накривають плівкою або склом. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікують у стадії 1-2-х справжніх листків. У відкритий ґрунт висаджують після проходження угози заморозків. Рослина світло- і теплолюбна, віддає перевагу легким, родючим грунтам.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Глорія суміш 20 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Мускатний Арахісова Олія 2 г : 7,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для хвойних рослин (NPK 16.12.22)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Глорія суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.