Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія (фрилітунія) Гібридна Бахромчаста Кринолін Рожевий 5 нас

Сліпуча серія бахромчастих петуній! Сильно гофровані краї квітки створюють враження кріноліну, а влітку, при рясному цвітінні, сад буде схожий на бал перших красунь. Рослина утворює кулястий кущ заввишки 30 см і діаметром 35 см. Квітки великі, рожеві, діаметром 10-12 см. Посів проводять з лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують, коли мине небезпека заморозків. Цвіте із кінця травня весь сезон. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Прикрасить клумби, вазони, балконні ящики, підвіконня, низькорослі бордюри. Відмінний гібрид для професійного вирощування (оптимальний діаметр горщика 10 см) на продаж.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння петунія (фрилітунія) Гібридна Бахромчаста Кринолін Рожевий 5 нас : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Гледстоун F1 200 нас : 24,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія (фрилітунія) Гібридна Бахромчаста Кринолін Рожевий 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, мінеральні добрива за акційною ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.