Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Крупноквіткова Супербіссима суміш 50 нас

Величезні, бахромчасті квіти, яскраві фарби та рясна, тривала цвітіння! Растетні формує кущ, розміром до 60 см, усипаний великими - до 15 см в діаметрі, квітками бахромчастими білого, рожевого і кармінного кольорів. Рослина воліє легкі, нейтральні, добре дреновані ґрунти, без застою води та сонячні ділянки. Цвітіння рясне - з червня до заморозків. Ідеальна прикраса балконів, лоджій, веранд. Прекрасно поєднується з іншими однорічниками у квіткових композиціях на клумбах та рабатках. Насіння висівають поверхнево на вологий ґрунт, землею не закладають, зверху накривають склом або плівкою. сходи з'являються через 4-6 днів за температури +24-25 градусів. Сіянці пікірують у фазі двох справжніх листочків. Рослини висаджують на постійне місце після проходження загрози заморозків на відстані 20-25 см.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Супербіссима суміш 50 нас : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Червона Веселка 1 г : 10,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Крупноквіткова Супербіссима суміш 50 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.