Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Зіркопад суміш 0,15 г

Висока стійкість до несприятливих погодних факторів та ефектні, двокольорові квітки! Дуже компактна рослина, стійка до несприятливих погодних умов. Рослина формує кущики, висотою до 20 см. Посів проводять наприкінці лютого – березні. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні вологої землі та накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікірування проводять у фазі двох справжніх листків. Розсаду висаджують на постійне місце після обігу загрози заморозків. Використовують для створення яскравих груп на клумбах, бордюрах, рабатках, підвісних кашпо. Особливо ефектна для оформлення віконних та балконних ящиків. Цвітіння щедре і тривале - до самих заморозків.

Сортсредний

Ціна на насіння петунія Гібридна Зіркопад суміш 0,15 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Брусниця 100 г : 30,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Зіркопад суміш 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння картоплі та гарбуза, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.