Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Вельвет Лососева з прожилками 10 нас

Яскравий каскад ніжно-лососевих квітів цієї петунії прикрашатиме Ваш сад та балкон до пізньої осені! Унікальний вид каскадної петунії (тип Сурфінія), з батогами, довжиною 80-100 см, повністю покритими великими квітками ніжно-лососевого кольору з прожилками. На генетичному рівні відрізняється високою стійкістю до хвороб, шкідників та несприятливих погодних умов. Гібрид стійкий до нестачі тепла та освітлення. Цвітіння рясно - з кінця червня і до заморозків. Насіння на розсаду висівають на початку лютого-початку березня. Насіння  проростають протягом 7-10 днів за температури +20-+22 градуси. Сіянці пікірують у стадії 4-х справжніх листочків. Чудово виглядає у підвісних вазонах, кашпо, балконних ящиках, які дозволяють продемонструвати всю красу рослини та підкреслити її привабливий зовнішній вигляд. Широко використовується в ландшафтному дизайні як ґрунтопокривна рослина для створення килимових покриттів на газонах і клумбах.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Вельвет Лососева з прожилками 10 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Мускат Де Прованс 20 г : 34,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Вельвет Лососева з прожилками 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.