Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння петунія Гібридна Тріумф суміш 20 нас

Надзвичайно декоративна суміш петунії з величезними бахромчастими квітками! Гібрид петунії з надзвичайно великими (до 16 см) у діаметрі, унікальними за формою та кольоровою гамою квітками з бахромчастими пелюстками. Ідеально підходить для висаджування груповими масивами. Вирощують розсадним способом. Насіння висівають поверхнево у вологий грунт у посадковій ємності або торф'яні таблетки, зверху накривають плівкою або склом. Строки проростання насіння від 7 до 10 днів. Сіянці, на стадії 4-х справжніх листочків, пікірують в окремі ємності. У відкритий ґрунт рослини висаджують навесні, після проходження загрози заморозків. Чудово виглядає у садових вазах, балконних ящиках, вазонах, а також на відкритих літніх клумбах у саду, скверах та парках.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Гібридна Тріумф суміш 20 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння пряні культури Гірчиця Ядрена Листова 1 г : 8,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Тріумф суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, купити насіння овочів будь-яких видів, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.