Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Бургунді (серія Танго) 20 нас

Карликовий, довго квітучий гібрид, з великими квітками насиченого кольору бургунді! Ранній, великоквітковий, карликовий, рясно квітучий гібрид. Висота рослини 20-25 см. Має компактну форму, габітус та одночасний період цвітіння. Гібрид стійкий до несприятливих погодних умов та хвороб. Вишукані квітки, насиченого кольору бургунді, досягають у діаметрі 8-10 см. Насіння висівають поверхнево, злегка вдавлюючи в ґрунт, з лютого по квітень у вологий ґрунт. Зверху посіви накривають склом чи плівкою. Необхідний температурний режим для проростання насіння. +10 – +15 градусів. Грунт повинен бути постійно вологим. Пікірування сіянців проводять у стадії 2-3-х справжніх листочків. Розсаду на постійне місце висаджують у травні. червні. Термін розсади перед висадкою у відкритий ґрунт має становити 3 місяці. Протягом цвітіння, з червня до заморозків, для того, щоб цвітіння було рясним і тривалим, необхідно видаляти квітки, що зав'яли. Підживлюють рослини комплексними мінеральними добривами, до складу яких входять мікроелементи. Насіння дражоване, що робить посадку зручною. Використовують для вирощування на клумбах, рабатках, бордюрах, квітниках, а також у вазонах та балконних ящиках.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Бургунді (серія Танго) 20 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння капуста Цвітна Фрідом F1 10 нас : 26,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Бургунді (серія Танго) 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.