Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Жовта 10 нас

Яскрава, рясно квітуча петунія з великими квітками чудово прикрасить будь-який квітник! Однорічна рослина. Крупноквітковий рясно квітучий гібрид. Рослина сильно гілкується, висотою 30-35 см. Квіти поодинокі, 7-10 см в діаметрі, лійкоподібні, інтенсивно-жовтого кольору. Цвіте надзвичайно пишно з червня до пізньої осені. Широко використовується для клумб, робітників, бордюрів, ваз, балконів, груп на газонах, посадок великими масивами.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Жовта 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Червоний Дивосвіт 0,5 г : 10,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сірка гранульована S 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Жовта 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.