Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Махрова Пурпурний Пірует 10 нас

Феєрія махрових квіток! Двокольорові гофровані пелюстки! Чарівна великоквіткова серія петуній з потужним розгалуженням і раннім цвітінням. Рослина утворює кулястий кущ заввишки 25-35 см і діаметром 25-35 см. Квітки щільно-махрові, пурпурові з ефектною білою смугою по краю гофрованих пелюсток, діаметром 9-12 см. Посів проводять з лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують, коли мине небезпека заморозків. Цвіте із кінця травня весь сезон. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Прикрасить клумби, вазони, балконні ящики, підвіконня, низькорослі бордюри.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Пурпурний Пірует 10 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Трюфель Чорний 20 нас : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Махрова Пурпурний Пірует 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.