Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Махрова Подвійний Каскад Синя 10 нас

Чудова махрова петунія, яка прикрашатиме Вашу клумбу, балкон і рабатку з весни до пізньої осені! Блискуча махрова петунія з акуратним гіллястим кущиком, висотою 25-35 см. Гібрид з інтенсивним ростом і раннім рясним цвітінням. Квітки кулясті, великі, діаметром 10-13 см, з хвилястими по краю пелюстками, що створює ефект супермахровості. Складну фактуру квітки ефектно відтінює синє забарвлення з плавним переходом у світліший тон на кінцях пелюсток. Посів проводять із лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують, коли мине небезпека заморозків. Цвіте з кінця травня до заморозків. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Прикрасить клумби, вазони, балконні ящики, підвіконня, низькорослі бордюри.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Подвійний Каскад Синя 10 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння морква Лагуна F1 1 г : 30,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Махрова Подвійний Каскад Синя 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.