Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Супермахрова Малинове Вино 5 нас

Чудова, супермахрова серія з великими, розкішними суцвіттями притягує до себе погляди і заворожує! Розкішна великоквіткова супермахрова петунія із серії Дабл Каскад. Кущ розгалужений, висотою 30-35 см, з ажурним листям. Ефектні кулясті квітки,  діаметром 10-12 см, з великими атласними хвилястими пелюстками малинового кольору, пронизані темнішими прожилками. Ці кулясті квітки майже повністю покривають компактний кущ, а легке гофрування пелюсток надає рослині особливого шарму. Таку примадонну краще поселити у вазон нейтрального кольору та достатнього обсягу. Необхідний ґрунт, що містить перегній та регулярні підживлення протягом усього періоду цвітіння.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Малинове Вино 5 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння салат Качанний Айсберг 1 г : 8,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Супермахрова Малинове Вино 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, купити насіння суниці та гарбуза, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, якісні насіння селери та редьки, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.