Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Махрова Пірует Ред 10 нас

Феєрія махрових квіток! Двокольорові гофровані пелюстки! Чарівна великоквіткова серія петуній з потужним розгалуженням і раннім цвітінням. Рослина утворює кулястий кущ заввишки 25-35 см і діаметром 25-35 см. Квітки щільно-махрові, червоні з ефектною білою смугою по краю гофрованих пелюсток, діаметром 10 см. Посів проводять з лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують, коли мине небезпека заморозків. Цвіте із кінця травня весь сезон. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Прикрасить клумби, вазони, балконні ящики, підвіконня, низькорослі бордюри.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Пірует Ред 10 нас : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння буряк Фаворитка 3 г : 7,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Кальцій CaN (20,4:11,4) 50 мл : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Махрова Пірует Ред 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.