Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння багаторічна суміш 0,1 г

Багаторічна трав'яниста рослина, висотою 10-15 см. Стебла дуже гіллясті, розростаючись утворюють кулясті кущики. У період масового цвітіння рослина повністю покрита квітами, діаметром до 1,5 см. Добре переносить зимівлю - листя зберігає свою привабливу зелень навіть після весняних та осінніх заморозків. Насіння у відкритий ґрунт висівають у квітні-травні або восени, зацвітає на другий рік. Цвітіння починається у травні та триває протягом 40 днів. Напрочуд гарно виглядає в кашпо, балконних ящиках та вазонах. Чудова бордюрна рослина також широко використовується на альпійських гірках і в збірних квітниках.

Страна происхожденияD
Сортмноголетнее

Ціна на насіння багаторічна суміш 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Базилік Фіолетовий Темний Опал 10 г : 107,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Борна кислота 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння багаторічна суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.