Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння немезія Зубоподібна суміш 0,1 г

Яскрава, однорічна рослина, чудово прикрасить Вашу улюблену клумбу та балкон! Однорічна сильногілляста рослина, висотою 20-30 см. Квітки великі, різноманітні забарвлення. Цвіте упродовж 35-45 днів. Рослина світлолюбна і холодостійка. Добре розвивається на легких, помірно родючих і вологих, що не містять вапна ґрунтах. Насіння у відкритий ґрунт висівають наприкінці травня, коли мине загроза заморозків. Сходи з'являються через 7-8 днів. Використовується для озеленення бордюрів, квітників, рабаток, а також балконних ящиків та вазонів.

Страна происхожденияPL
Сортоднолетнее

Ціна на насіння немезія Зубоподібна суміш 0,1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Пікскор F1 10 нас : 45,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння немезія Зубоподібна суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.