Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння настурція Королівська Мантія 1 г

Популярна садова рослина, яка прикрасить Ваш сад яскравим цвітінням і соковитим, зеленим листям! Однорічна, швидкозростаюча, плетиста рослина з стеблом, що стелиться, довжиною 150-200 см. Листя велике, яскраво-зелене зі світлими плямами, квітки великі, напівмахрові, діаметром 5 см. Використовують для вертикального озеленення - швидко опелення шпалери, альтанки, різноманітні опори. Садять у ящики на балконах, у вазони та кашпо як ампельна культура. Молоде листя використовують для приготування вітамінних салатів. Служить антисептиком для ґрунту.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння настурція Королівська Мантія 1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння редис Жара 20 г : 20,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (8.4.42) + 2MgO+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння настурція Королівська Мантія 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, ефективний садовий вар для вас, купити насіння суниці та гарбуза.