Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння настурція День і Ніч суміш 1 г

Тонкий, ніжний аромат кремових та червоних квіток цієї суміші нікого не залишить байдужим! Оригінальна суміш контрастних відтінків - кремових та червоних. Квітки великі, діаметром 5-6 см, з тонким ніжним ароматом. Формує компактні кущики, висотою 35-40 см, з досить великим листям. Світло-і вологолюбна. Цвіте рясно - з червня до заморозків. Ідеально виглядає в контейнерах, вазонах, балконних ящиках, по краю бордюрів, стане окрасою будь-якого квітника.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння настурція День і Ніч суміш 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння баклажан Чорний Красень 0,3 г : 7,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння настурція День і Ніч суміш 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.