Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння настурція низькоросла Чорний Оксамит 1 г

Дуже красива рослина з великими оксамитовими квітками та приємним тонким ароматом! Однорічна рослина з духмяними, великими, 4-6 см у діаметрі, квітками. Сорт з цікавим, темно-бордовим, майже чорним, забарвленням оксамитових квітів, які дуже ефектно виглядають на фоні яскраво-зеленого листя. Рослина компактна, добре облистяна, з великою кількістю гіллястих пагонів, висотою до 40 см. Аромат приємний, тонкий. Цвіте рясно з червня і до самих заморозків. Дає добрий самосів. Чудово підходить для вирощування у бордюрах, квітниках, вазонах та контейнерах, а також чудово прикрасить балкон або лоджію.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння настурція низькоросла Чорний Оксамит 1 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кріп Амброзія 10 г : 13,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для пальм (NPK 19.19.13) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння настурція низькоросла Чорний Оксамит 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, купити насіння капусти всіх видів, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити протруйники у Києві, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.