Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Мірабіліс Нічна Красуня суміш 1 г

Прекрасний аромат мірабілісу подарує Вам незабутній вечірній годинник відпочинку! Це однорічна рослина, висотою до 60 см з великим, яскраво-зеленим декоративним листям. Квіти великі, різноманітних яскравих забарвлень, з приємним ароматом, відкриваються о четвертій годині дня і цвітуть весь вечір і всю ніч до ранку. Насіння у відкритий ґрунт висівають у травні. Цвіте протягом трьох місяців. Використовують для міксбордерів, клумб, рабаток, садових контейнерів та вазонів.

Страна происхожденияNL
Сортоднолетние

Ціна на насіння Мірабіліс Нічна Красуня суміш 1 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння морква Червона Бояриня 10 г : 20,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Мірабіліс Нічна Красуня суміш 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.