Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння матіола Дворога 0,2 г

Чудовий аромат цієї рослини особливо розкривається у вечірній час! Популярна однорічна, садова рослина, висотою до 40 см, з чудовим ароматом у вечірні та нічні години. Запашні, ніжні, фіолетово-рожеві квітки, зібрані в пензлі, відкриваються у вечірній та нічний час доби. Рослина холодостійка, посухостійка, не вимоглива до ґрунтів. Насіння висівають у відкритий ґрунт наприкінці квітня-початку травня. Використовується для групових посадок на клумбах, рабатках, квітниках, балконах і верандах.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння матіола Дворога 0,2 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Снігова Королева 20 г : 12,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння матіола Дворога 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, мінеральні добрива за акційною ціною, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..