Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мальва Махрова Шатер суміш 0,2 г

Дуже ефектна, ошатна рослина з великими, махровими суцвіттями яскравих забарвлень! Дуже популярна, дворічна рослина, висотою до 200 см з великими, махровими кольорами різних кольорів. Цвіте у червні-вересні. Дуже ефектно виглядає невеликими групами на газонах, робітках, на тлі великих стін та огорож. Зрізані стебла стадії бутонів розкриваються у питній воді. Рослина зимостійка.

Страна происхожденияF
Сортдвухлетние

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер суміш 0,2 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Пандеро F1 1 г : 25,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - Старт для розсади + біологічний стимулятор кореневої системи NPK (11.40.11) з мікроелементами 25 г : 16,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мальва Махрова Шатер суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.