Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мальва Махрова Шатер Кармінова 0,3 г

Чудова рослина з великими махровими та яскравими квітами незвичайної краси! Дворічник. Висота рослини становить 150-200 см. Росте на будь-яких ґрунтах на сонячних ділянках. Насіння висівають у відкритий ґрунт у травні-червні або у вересні. Цвіте другого року, починаючи з червня. Для отримання цвітіння в перший рік вегетації рослини його вирощують розсадним способом, висіваючи насіння в закритому приміщенні в лютому-березні, а у відкритий грунт - у травні. Дуже красиво виглядає на тлі високих стін та огорож.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер Кармінова 0,3 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння капуста Броколі Белстар F1 20 нас : 21,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - Старт для розсади + біологічний стимулятор кореневої системи NPK (11.40.11) з мікроелементами 25 г : 16,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мальва Махрова Шатер Кармінова 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, замовити насіння чагарників та дерев, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.