Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мак Пісня Вітру суміш 0,1 г

Ідеальна рослина для створення групових посадок на газонах, чудово виглядає в поєднанні з іншими одно- та багаторічниками як мавританський газон! Декоративна багаторічна трав'яниста рослина висотою до 45 см. Квітки прості або махрові на міцних, прямих (15-20 см) квітконосах, діаметром 2,5-5 см. Суміш включає вісім різних відтінків - від білого і жовтого до темно-червоного кольору. Прикореневе листя перисте, ніжно-зеленого кольору. Вирощують посівом насіння на постяне місце у травні-червні, цвіте з травня по липень наступного року. Добре росте на сонячних місцях та пухких, вапняних ґрунтах. Широко використовують для прикраси клумб, газонів, міксбордерів, дуже ефектно виглядає в групових посадках і букетах /Садиба Центр/

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння мак Пісня Вітру суміш 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння морква Оленка 2 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мак Пісня Вітру суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, замовити насіння чагарників та дерев, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.