Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння левовий зів (антирринум) Маджестик суміш 0,2 г

Прекрасна, довго і рясно квітуча рослина буде прикрашати Ваш сад яскравими фарбами до глибокої осені! Дуже популярна однорічна рослина, формує гіллясті кущики висотою 40-45 см і шириною 30-35 см. Листя ланцетоподібне, супротивне, квітки розташовані на дуже коротких квітконосах, утворюють високі суцвіття різноманітного забарвлення: білого, жовтого. рожевий, червоний, темно-перпурний. Свою назву рослина одержала через форму квітки, що нагадує пащу царя звірів. Квітки двогубі, довжиною 4-6 см, діаметром до 4 см. Насіння на розсаду висівають в квітку. березні, а у відкритий ґрунт розсаду висаджують у травні, після проходження загрози заморозків, на відстані 20-30 см. Цвітіння рясно - з червня і до самих заморозків. При посіві насіння у відкритий ґрунт рослина зацвітає у серпні. Любить сонячні місця та рясний полив. Для покращення розгалуження кущиків рекомендується прищипувати рослини після утворення 5-6 справжніх листків. Широко використовують для клумб, рабаток, групами та в одиночних посадках, добре стоїть у зрізаному вигляді у воді.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння левовий зів (антирринум) Маджестик суміш 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння перець Гострий Вестландія 0,25 г : 8,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння левовий зів (антирринум) Маджестик суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.