Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння левова зіва Гібридний Снеппі суміш 20 нас

Відмінна серія з раннім, рясним та тривалим цвітінням! Декоративна рослина з сімейства Норічникові, що культивується як однорічник. Левовий зів гібридний серії Снеппі характеризується дуже раннім цвітінням та компактним габітусом. Висота рослини 20-25 см, ширина 15-20 см. Ідеально підходить для вирощування у вазонах та касетах. Квітки напівмахрові, зібрані в кистевидні суцвіття, яскравих забарвлень, одно-і двоколірні - білі, рожеві, пурпурові, червоні, оранжеві, жовті, бордові, малинові. Цвіте з кінця червня до пізніх заморозків.  Холодостійкий, світлолюбний, до ґрунтів невимогливий, у посушливий період потребує поливу. Вирощують розсадним способом. Посів проводять з початку березня до середини квітня. Сходи з'являються через 8-12 днів. Розсаду висаджують у другій половині травня з відстанню між рослинами 20 див. /Голландія/

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння левова зіва Гібридний Снеппі суміш 20 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Ратундра Червона 3 г : 30,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння левова зіва Гібридний Снеппі суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..