Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння левова зіва Гібридний Махровий Твінні суміш 20 нас

Ефектна та дуже красива рослина для прикраси Вашого саду! Левина зів серії Твінні - це карликовий гібрид з великими махровими квітками, який досягає висоти 15-20 см у контейнерах і 25-30 см у відкритому ґрунті.  Формує компактний кущ, шириною 20-25 см. Квітки незвичайної відкритої форми, махрові, різноманітних яскравих кольорів. Рослина сильна, добре кущиться. Прекрасно веде себе у відкритому грунті, рясно цвіте до заморозків. Характеризується високими декоративними властивостями. Відкрита фома квітки дозволяє довго зберігати рослині декоративний вигляд. Ідеальна серія для ринкового продажу. Вирівняність рослин у серії, компактність, рясне цвітіння та пишне суцвіття роблять цю серію однією з найефектніших і найперспективніших для використання в горщиковій культурі, контейнерах та підвісних кашпо.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння левова зіва Гібридний Махровий Твінні суміш 20 нас : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Мадонна F1 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Кальцій CaN (20,4:11,4) 50 мл : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння левова зіва Гібридний Махровий Твінні суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, найкращі насіння салату для вас, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.