Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння левова зівка Крупноквітковий Дефіанс 0,25 г

Суперефектний високорослий зрізний сорт з великими, яскравими, бархатистими квітками, неперевершеного яскраво-червоного кольору - воістину сяючий вогонь! Період цвітіння тривалий – з червня та до заморозків. Пишні суцвіття зберігають декоративність протягом 2-х місяців. Для отримання більш кущових рослин необхідно прищипувати центральну втечу. Рясно цвіте на сонячних ділянках, віддає перевагу пухким, родючим грунтам, потребує підгодівлі і мульчування. Ідеально підходить для створення довго квітучих клубів, рабаток та на зріз.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння левова зівка Крупноквітковий Дефіанс 0,25 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння кабачок Дафна F1 10 нас : 31,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатін Газон 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння левова зівка Крупноквітковий Дефіанс 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, допоможемо купити інсектициди та Києві, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, доставимо поштою насіння тютюну курильного, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння суниці та гарбуза.