Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння левовий зів Кімосі суміш 0,05 г

Популярна садова рослина, чудово виглядає в групових посадках на передньому плані клумб! Багаторічна рослина, висотою 15 см, що вирощується як однорічна. Квіти великі, неправильної форми, двогубі, зібрані в кистьові суцвіття різноманітних забарвлень. Цвіте з червня до вересня. Насіння на розсаду висівають у другій половині березня. Насіння проростає при температурі +20-22 градуси на 14-15 день від висіву. У відкритий ґрунт розсаду висаджують після проходження загрози заморозків у травні. Віддає перевагу сонячному місцю, хоча виносить і півтінь. Прекрасно прикрасить рабатки, бордюри, передні плани клумб, висаджені невеликими групами рослини, створюють дивовижний ефект.

Страна происхожденияF

Ціна на насіння левовий зів Кімосі суміш 0,05 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кабачок Мері Голд F1 5 нас : 28,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння левовий зів Кімосі суміш 0,05 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння огірків та насіння моркви з доставкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.