Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння левовий зів Каліфорнія суміш 0,1 г

Дуже декоративний, вишуканий однорічник висотою 80-90 см. Квітки великі, бархатисті, найрізноманітніших забарвлень - абрикосово-жовті, червоні, рожеві, білі, темно-вишневі. Холодостійкий, світлолюбний, чудово росте на удобрених ґрунтах. Використовується для групових посадок на клумбах, рабатках, як гірча культура. У воді стоїть до двох тижнів. Цвіте з червня до вересня. Дає чудовий матеріал для зрізу та вигонки. Насіння на розсаду висівають наприкінці лютого, розсаду пікірують. У відкритий ґрунт розсаду висаджують після проходження загрози заморозків. Для прискорення розвитку бічні гілки прищипують. Віддає перевагу сонячному місцю, хоча виносить і півтінь. >

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння левовий зів Каліфорнія суміш 0,1 г : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння кріп Грибовський 3 г : 5,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння левовий зів Каліфорнія суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, мінеральні добрива за акційною ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.