Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння лобелія Нитка Перли суміш 0,1 г

Яскрава, барвиста суміш низькорослої лобелії - ідеально підійде для оформлення різних куточків Вашого саду! Чарівна пишноквітуча суміш, висотою 10-15 см, з тонкими стеблами і дрібними, діаметром до 2-х см, квітками, унікальних яскравих забарвлень: сніжно-білим, кармінно-червоним, блакитним, синім, фіолетовим. , пурпурової, рожевої, бузкової та малинової. Ідеально підходить для оформлення клумб, контейнерів, балконів, бордюрів, садових доріжок, а також як грунтопокровник для рокаріїв та альпійських гірок.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння лобелія Нитка Перли суміш 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Зеро 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння лобелія Нитка Перли суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.