Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння матиола Сиза Асорті суміш 0,2 г

Яскраві, махрові суцвіття чудово прикрасять Ваш сад і наповнять його казковим ароматом! Однорічна багатобарвна рослина з дуже запашними квітками. Формує невеликий кущик, висотою 50-80 см. Насіння висівають на розсаду в лютому-березні, у відкритий ґрунт - у квітні-травні. Для збільшення тривалості цвітіння проводять повторні посіви через 15-20 днів. Рослина віддає перевагу сонячним ділянкам, добре почувається також і в півтіні. Використовують для вирощування на клумбах, рабатках, газонах і як культуру для горщика. Неперевершений аромат.

Страна происхожденияPL
Сортоднолетние

Ціна на насіння матиола Сиза Асорті суміш 0,2 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння пряні культури Монарда Лимонна 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння матиола Сиза Асорті суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, допоможемо купити інсектициди та Києві, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.