Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Лаватера суміш 0,2 г

Чудовий однорічник з великими красивими квітками стане чудовою прикрасою Вашого квітника! Потужна гілляста рослина висотою 80-120 см. Квітки поодинокі, лійкоподібні, до 10 см у діаметрі, розташовані в пазухах листя, найбільш густо у верхній частині куща, утворюючи суцільний квітучий килим. Цвітіння триває з липня та до заморозків. Культура світлолюбна, холодо- та посухостійка, до ґрунтів не вимоглива, проте добре росте на родючих ґрунтах. Насіння у відкритий грунт висівають провесною, сходи з'являються через 7-10 днів. Зацвітає за 30-45 днів. Використовують у групових посадках, міксбордерах, бордюрах, робітках. Зрізані суцвіття зберігають декоративність до 7 днів.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння Лаватера суміш 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння пряні культури Чабер Садовий Саммер Саворі 0,5 г : 5,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Лаватера суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, купити насіння суниці та гарбуза, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо купити інсектициди та Києві, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.