Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дзвіночок Середній Махровий 0,2 г

Надзвичайно ефектна рослина з великими махровими квітками яскравих забарвлень! Чарівна, дворічна рослина висотою 60-70 см. Квіти махрові, 5-7 см в діаметрі, зібрані в колосоподібні суцвіття, відрізняються надзвичайно барвистими відтінками. Використовують для клумб, робітників, квітників, а також на зріз. Прекрасно поєднується з хостами, астильбами та іншими багаторічними та однорічними рослинами. Віддає перевагу сонячним місцям і родючим грунтам. Вирощують прямим посівом у ґрунт на початку травня або у другій половині жовтня. Зацвітає другого року.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння дзвіночок Середній Махровий 0,2 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння капуста Білокочанна Джинтама F1 20 нас : 21,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дзвіночок Середній Махровий 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння овочів будь-яких видів, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..