Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кобея Винно-Біла 4 нас

Дуже ефектна ліана з великими білими квітками прикрасить Ваш сад і зробить його вишуканим і неповторним! Однорічна, кучерява рослина з численними пагонами довжиною до 3,5-4 м. Квітки великі, діаметром до 8 см, у формі дзвіночків, що поступово змінюють забарвлення від блідо-зеленого до блакитно-білого. Рослина теплолюбна. Віддає перевагу освітленим ділянкам з родючими грунтами. Використовують для вертикального озеленення балконів, альтанок, огорож та огорож. Цвіте з липня та до заморозків.

Ціна на насіння кобея Винно-Біла 4 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння кавун Бедуін F1 10 нас : 37,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кобея Винно-Біла 4 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння капусти всіх видів, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.