Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста декоративна Гібридна Осака Червона 7 нас

Легендарна серія декоративних капуст з дивовижно красивим забарвленням хвилястого листя! Рослини компактні, однакові за розміром, висотою 45 см, з акуратною розеткою темно-зеленого зовнішнього листя і червоно-рожевою серединою. Декоративна капуста світлолюбна, віддає перевагу багатим гумусом грунтам; холодостійка, витримує у дорослому стані заморозки до -8-12°С, у віці розсади – ndash; до -4°С. Насіння на розсаду висівають наприкінці березня у добре зволожену землю. При температурі ґрунту 18-20°С сходи з'являються через 3-5 днів. Молоді сходи лише трохи обприскують і починають поливати, коли вони зміцніють. Вирощують розсаду при температурі 12-16°С. На початку травня її висаджують у ґрунт через 50-60 см. Ідеальна для одиночних та групових посадок, використовується як обсадна рослина. Пересаджена восени у контейнер, зберігає декоративність до Нового року.

Страна происхожденияЯпония

Ціна на насіння капуста декоративна Гібридна Осака Червона 7 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння редис Французький сніданок 20 г : 25,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста декоративна Гібридна Осака Червона 7 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.