Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Розіграш 0,2 г

Новинка - великі, махрові квіти незвичайної краси зачаровують і притягують до себе погляди! Оригінальна однорічна кучерява рослина. Квіти великі, махрові, яскраво-рожеві з білим центром, діаметром близько 8 см. Квітки цієї іпомеї залишаються відкритими набагато довше, ніж інші сорти. Довжина стебла - до 2 м. При висадці на розсаду насіння попередньо замочують на ніч у теплій воді і висівають наприкінці березня або у квітні по 1 насінню в індивідуальні ємності на глибину не більше 1 см. На постійне місце у відкритому ґрунті насіння висівають у травні . Оптимальна температура для проростання насіння – +18 градусів. Сходи з'являються через 10-15 днів. Рослина світлолюбна, добре росте на дренованих ґрунтах. Цвітіння рясне та тривале – з червня по жовтень. Широко використовують у вертикальному озелененні балконів, альтанок, вертикальних стін та терас.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння іпомея Розіграш 0,2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння капуста Білокочанна Адаптор F1 20 нас : 28,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - Старт для розсади + біологічний стимулятор кореневої системи NPK (11.40.11) з мікроелементами 25 г : 16,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Розіграш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, купити насіння овочів будь-яких видів, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, купити насіння картоплі та гарбуза, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.