Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Пурпурна Гранд-Па 1 г

Гарна рослина з величезними квітками-громофонами для прикраси балконів і веранд! Це розкішна трав'яниста ліана для вертикального озеленення з пагонами, довжиною 2-2,5 м. Квітки лійчастого, пурпурно-фіолетового кольору, з темно-пурпурною зіркою, привертають увагу великими розмірами - 8-10 см в діаметрі. Рослина світло-і теплолюбна, не переносить заморозків. Широко використовують для вертикального озеленення різноманітних будівель, огорож, огорож, балконів та веранд. Насіння перед посівом попередньо замочують на 24 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння іпомея Пурпурна Гранд-Па 1 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння петрушка Коренева Харків"янка 2 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Пурпурна Гранд-Па 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.