Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Блюдце біло блакитна1 г

Популярна, однорічна, декоративна рослина, без якої неможливо уявити жоден сад! Рослина плетена, довжиною до 3 м, має серцеподібне листя і великі, оригінальної форми квіти, у вигляді широко відкритих грамофончиків, яскраво-блакитного кольору. Рослина світло-і теплолюбна, не виносить заморозків. Віддає перевагу пухкому, поживному грунту. Цвіте з червня до вересня. Незамінна рослина для вертикального озеленення огорож, альтанок, пергол, балконів. Насіння перед посівом необхідно замочити на 24 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння іпомея Блюдце біло блакитна1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння диня Кредо 10 г : 35,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Блюдце біло блакитна1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, допоможемо купити інсектициди та Києві, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.